Fakultät Informatik

16.12.2010

International Café: Christmas Party

International Quiz with prize!

Our next International Café takes place in form of a Christmas Party at Thursday, 16th December from 2-4 p.m. in the Magistrale.

All international students, PhD students and interested Germans are invited to join us for the event and for our international quiz about 'Christmas around the world'. There will be a prize to win!

Further Plätzchen, Glühwein and Stollen will be served. Just step by, it's going to be very 'gemütlich'.

You can find some more information about the International Café here.

Aktuelles für Studierende

alle
22.07.15
Beitrag im Deutschlandfunk...: Advanced Persistent Threats  mehr
13.07.15
„Automatische...: Vortrag mit den Professoren Bernd Radig und Corinna Reck  mehr
13.07.15
MINT-Award Informatik 2015: Die audimax MEDIEN GmbH sucht von Studenten und Absolventen...  mehr
07.07.15
Vollversammlung der...: Veranstaltung der Frauenbeauftragten IN.TUM  mehr
07.07.15
Studiengangsbefragung: Studiengangsbefragung  mehr
06.07.15
Young Professional Award an...: EMVA prämiert Optisches Tracking System für Medizintechnik.  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

Fakultäts-Events

alle
08.07.15
in.tum.sommerfest: Die Fakultät für Informatik der TU München lädt alle ihre...  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

TUM-Informatik auf Youtube

Finden Sie spannende Forschungsvideos auf Youtube.