Fakultät Informatik

16.12.2010

International Café: Christmas Party

International Quiz with prize!

Our next International Café takes place in form of a Christmas Party at Thursday, 16th December from 2-4 p.m. in the Magistrale.

All international students, PhD students and interested Germans are invited to join us for the event and for our international quiz about 'Christmas around the world'. There will be a prize to win!

Further Plätzchen, Glühwein and Stollen will be served. Just step by, it's going to be very 'gemütlich'.

You can find some more information about the International Café here.

Aktuelles für Studierende

alle
04.05.16
Wer ist der nächste?: Computer errechnen, wer in der TV-Serie „Game of Thrones“ als...  mehr
30.04.16
Die Fakultät trauert um Prof....: Informatikprofessor von 2003 bis 2007 an der TUM  mehr
30.04.16
QS World University Rankings...: TOP-Platzierung für TUM-Informatik  mehr
28.04.16
Big Data in der Medizin:...: Ein Blick auf die digitale Medizin der Zukunft  mehr
27.04.16
Studierende entwickeln im iOS...: „BSB Navigator“ – navigieren in der Bayerischen Staatsbibliothek  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

Fakultäts-Events

Keine Artikel in dieser Ansicht.

TUM-Informatik auf Youtube

Finden Sie spannende Forschungsvideos auf Youtube.