Fakultät Informatik

16.12.2010

International Café: Christmas Party

International Quiz with prize!

Our next International Café takes place in form of a Christmas Party at Thursday, 16th December from 2-4 p.m. in the Magistrale.

All international students, PhD students and interested Germans are invited to join us for the event and for our international quiz about 'Christmas around the world'. There will be a prize to win!

Further Plätzchen, Glühwein and Stollen will be served. Just step by, it's going to be very 'gemütlich'.

You can find some more information about the International Café here.

Aktuelles für Studierende

alle
21.04.15
Trauer um Emeriti: Professor Friedrich L. Bauer und Professor Eike Jessen verstorben  mehr
16.04.15
Campus of Excellence : In der Praxis Academy beraten Studierende namhafte Unternehmen bei...  mehr
09.04.15
Forschungsförderpreis für...: Einer von acht ERC Grants für TUM geht an das Institut für Informatik.  mehr
06.04.15
TUM-Informatiker macht...: Der Weg zur perfekt animierten Rauchwolke  mehr
06.04.15
CeBIT (D 40, Halle 9):...: Das Internet unter dem Peeroskop.  mehr
31.03.15
Zentrum Digitalisierung Bayern: Prof. Broy wird Gründungspräsident  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

Fakultäts-Events

Keine Artikel in dieser Ansicht.

TUM-Informatik auf Youtube

Finden Sie spannende Forschungsvideos auf Youtube.