Fakultät Informatik

16.12.2010

International Café: Christmas Party

International Quiz with prize!

Our next International Café takes place in form of a Christmas Party at Thursday, 16th December from 2-4 p.m. in the Magistrale.

All international students, PhD students and interested Germans are invited to join us for the event and for our international quiz about 'Christmas around the world'. There will be a prize to win!

Further Plätzchen, Glühwein and Stollen will be served. Just step by, it's going to be very 'gemütlich'.

You can find some more information about the International Café here.

Aktuelles für Studierende

alle
18.06.15
CeBIT Innovation Award 2016 : Kreative Ideen gesucht  mehr
18.06.15
"Initiative for Digital...: Forschungsplattform zum digitalen Wandel von Unternehmen.  mehr
25.05.15
TV-Beitrag auf ARD-alpha: Mädchen und Frauen in MINT-Fächern  mehr
21.05.15
Neues Forschungshighlight:: GLASSCHAIR – Rollstuhlsteuerung ohne Hände  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

Fakultäts-Events

alle
08.07.15
in.tum.sommerfest: Die Fakultät für Informatik der TU München lädt alle ihre...  mehr
05.06.15
Festveranstaltung Prof. Uwe...: Die Fakultät für Informatik der Technischen Universität München lädt...  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

TUM-Informatik auf Youtube

Finden Sie spannende Forschungsvideos auf Youtube.