Fakultät Informatik

16.12.2010

International Café: Christmas Party

International Quiz with prize!

Our next International Café takes place in form of a Christmas Party at Thursday, 16th December from 2-4 p.m. in the Magistrale.

All international students, PhD students and interested Germans are invited to join us for the event and for our international quiz about 'Christmas around the world'. There will be a prize to win!

Further Plätzchen, Glühwein and Stollen will be served. Just step by, it's going to be very 'gemütlich'.

You can find some more information about the International Café here.

Aktuelles für Studierende

alle
16.04.15
Campus of Excellence : In der Praxis Academy beraten Studierende namhafte Unternehmen bei...  mehr
30.03.15
Repetitorien: Vorbereitung auf die Wiederholungsklausur  mehr
13.03.15
YouTube schult Handy-Hacker: Prof. Baumgarten im Radio-Interview zu Jailbreak und Root.  mehr
09.03.15
32. STACS-Symposium am TU...: Internationale Tagung zu Theoretischen Aspekten der Informatik;...  mehr
RSS-Feed RSS abonnieren

Fakultäts-Events

Keine Artikel in dieser Ansicht.

TUM-Informatik auf Youtube

Finden Sie spannende Forschungsvideos auf Youtube.